domingo, 18 de noviembre de 2012

MARATÓ DE NOVA YORK 2012


Ja hem tornat de Nova York. Entenc que tots ja sou coneixedors de les notícies que van arribar de la cancelació de la marató. Quan portes varis anys perseguint un somni, i t’el treuen de les mans a menys de 40 hores de produïr-se la carrera, us podeu imaginar el cop tant dur que vaig rebre. No li dessitjo a ningú, de veritat.

Però com el somni és únicament personal, no serán ells els que m’el robin, i ara s’haurà de veure quan es podrá fer realitat. Desde l’organització no s’ha enviat un comunicat oficial de la resolució. Estem pendents de notícies i veure si finalment el somni torna a somriure. Sembla ser que están valorant quines condicions oferir x a l’accés directe als participants del 2012 per minimitzar el mal ocasionat. En fi, difícilment podrán tornar tot el mal que han fet.
 
Dir-vos que el diumenge de la marató, varem viure un dels moments més emotius que he viscut mai en el món de l’atletisme; gairebé 10.000 corredors es van posar a córrer, cadascú al seu ritme per Central Park. Res organitzat, tot espontani, fos per via mails, facebook o twiter, la gent va anar arribant i com si d’una marató es tractés, es va posar a córrer. Cadascú amb la seva samarreta, les seves banderes i tot el que anava a utilizar el día de la marató, la majoria però varem utilizar la samarreta que ens havíen donat el día que ens van comunicar la cancel.lació. Molts dels catalans portaven samarretes amb la senyera o de correcats, i això ens va servir per anar-nos saludant. De veritat, molt emocionant com va respondre la gent a aquesta iniciativa. Mai ho oblidaré.

 
A part de la marató, només ens queda dir-vos que Nova York s’ha de veure i viure, encara que només sigui un cop a la vida. Ens el van recomanar i ara ens toca a nosaltres fer el mateix; de veritat, ciutat que difícilment podrem oblidar.


Ara la mala notícia és que alguna cosa hem deu estar passant al genoll esquerre que m’estar impedint entrenar, i ja he demanat hora amb el traumatóleg. Espero no sigui res important i pugui començar a planificar a partir de Desembre, el proper repte (Marató de Barcelona)

Una abraçada a tots,
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario