jueves, 6 de diciembre de 2012

CURSA DE LA SAGRERA

Aquest mati a les 9,30 h del mati s'ha celebrat la La 35ena. Cursa de la Sagrera, la distancia es de 10 Km, donant dues voltes a un circuit de 5 Km i amb nombre de 1.000 valents que hem sortit amb força fresca (+5º de temperatura segons BCN TV). 

Els participants d'ETPClot hem estat (si més no els que hem estat a la foto)

Javi Lara .................  00:40:47 ( Marca Personal )
Paco Acosta ............  00:38:30 ( Marca Personal )
Beatriz Avalos .........  00:55:37
Paco Guerrero........... 00:49:13
Gerard Bonvehí......... 00:48:25

En acabar la cursa, hi havia coincidència, els primers 3 km han estat força durs, costava agafar el ritme i la respiració pel fred, tot semblava que seria una cursa per patir força, però poc a poc hem anant entrant en calor i agafant el ritme. La cursa és força maca i ben organitzada i amb pocs participants, acostumats a les curses molt massificades es feia estrany. El passar per carrers estrets i girant contínuament sense rectes llargues no ajudava massa ha agafar el ritme però li donava encara més aquest caràcter més "familiar" entre els participants. Jo personalment no soc molt partidari de les curses que són a dues voltes, el fet d'anar-te creuant amb els primers i repetir circuit, no m'agrada massa, l'única avantatja és poder veure els primers (quina enveja de ritme)  i anar-te creuant amb diferents companys d'equip i donar-nos ànims.

Un bon matí de diumenge, fred, una bona cursa i gaudint del recorregut, però el millor poder compartir-la amb la resta de participants de Corredors ETPClot. 

Una més al sac !!!!. Quina és la propera pels Corredors ETPClot?

Gerard B.
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario